Ashley Fite

Hello My Name Is...

Ashley Fite

<About Me>

KGrubb Headstart Schedule
 8:00 – 8:45 (45 minutes) Teacher Planning
 8:45 – 9:00 (15 minutes) Students arrive in gym
 9:00 –9:15 (15 minutes)  Prepare for breakfast (table toys, welcome song, wash hands)
 9:15 – 9:45 (30 minutes) Breakfast
 9:45 – 10:00 (15 minutes) Circle Time (calendar, songs, weather, Job chart, introduction to theme)
10:00- 11:25 (85 minutes) Free Choice /Learning Centers/Music Movement/ brush teeth
12:00 (30 minutes) Small Groups/free choice after Completion of group
12:00-12:15 (15 minutes) Music/JAM/Prepare for lunch
12:15-12:45 (30 minutes) Lunch
12:45 – 1:00 (15 minutes) Story
1:00 – 1:40   (40 minutes) Gross Motor/ free choice
1:40 – 1:50 (10 minutes) Special Lesson (second step, literacy)
1:50 – 2:00 (10 minutes) Closing Circle (Recall and prepare for home)
 2:00  Students Depart
 2:00 – 3:30 Teacher Planning

 

ANNOUNCEMENTS

No "Announcements" exist(s)

 
Files
 
Links
/* Hide sub-nav-group span texts */